Industriplast och plastglas

Ferms Plast & Design har nu tagit över rodret från Gösta som nu lämnat över till sonen Robert som ska styra skeppet vidare!

Robert har jobbat med plast/acrylglas mer eller mindre hela sitt liv och kommer nu fortsätta att tillverka allt mellan himmel och jord i alla möjliga olika plastmaterial.

Utmaningar tar vi vid hornen! Så har du en idé så kan du komma till oss så ska vi göra vad vi kan för att hitta en lösning!

Välkomna! 

Vår verkstad

Vår verkstad är toppmodern och i den kan vi vakuumforma, limma, såga, varmforma och fräsa för att skapa den produkt våra kunder verkligen vill ha. Det spelar ingen stor om slutprodukten blir stor eller liten. Tack vare den 5-axliga NC-fräsen kan vi ta även de mer komplicerade fräsningsuppdragen.

Våra kunder

Till våra kunder räknar vi mängder av fristående butiker, butikskedjor och marknadsföretag vars syfte är att få företag att synas. Inte minst har vi taxibolag som kunder. Våra privatkunder är ofta kunder med bilar, hojar eller båtar som behöver det där lilla extra. Men vi har även många andra typer av kunder, såsom privatpersoner och företag som vill bygga uterum och skapa platsbyggda interiörer och inredningslösningar. Vad som än krävs där industriglas och plastglas är lämpliga material, kan vi stå till tjänst.

Familjeföretag

 Ferms Plast & Design är ett aktivt familjeföretag med bred erfarenhet av tillverkning av produkter av i industriplast och plastglas. Vårt huvudkontor ligger i Skogås söder om Stockholm.