Plastbearbetning & Båtrutor

Vi tillverkar en mängd produkter genom plastbearbetning. Gränsen för vad vi gör går egentligen där våra kunders önskemål slutar. Bland våra kunder märks båtägare, bilägare och motorcykelägare, villaägare som önskar sig uterum och företag i alla dess former som vill annonsera, göra reklam och informera. Vi bistår med allt från båtrutor till hela butiksinteriörer.
 

Båt-, bil- och MC-delar

Det finns mängder med plastprodukter på våra fordon. Vi specialtillverkar nya båtrutor, luckor, kåpor och skydd oavsett märke eller modell. Allt vi görs måttanpassas efter den båt eller bil som du har. Alla delar som kan skapas genom plastbearbetning kan vi också tillverka.

Interiörer och exteriörer

Vi bygger hela interiörer eller bistår med delar till interiörer. Kanske behöver butiken upplysta skyltar ovanför disken, en framhävande display eller en monter att använda på mässor. Vi tillverkar montrar, displayer och diskar efter era behov och beställning.

Skyltar

Reklam- och informationsskyltar finns i alla dess former. Vi kan erbjuda tillverkning av unika skyltar för ditt företag. Vi har bred erfarenhet av taxiskyltar och måttanpassade skyltar för utomhus- och inomhusbruk liksom ljusskyltar. Inga skyltuppdrag är för stora eller för små för oss. I vår moderna verkstad tillverkar vi det du önskar och i den mängd som behövs. Vi erbjuder även kompletta skyltlösningar, färdigt med texter och företagslogos.

Har du någon idé

Har du en udda idé som vi kan realisera genom vår kunskap inom plastbearbetning och plastmaterial? Vi gillar utmaningar och står gärna till tjänst för det där lilla extra. Kontakta oss med dina tankar och idéer redan idag. Din idé kan bli verklighet.