Specialist på
vakuumformning & varmformning

Vi på Ferms Plast & Design AB kan tillverka det mesta som har med plastglas och industriglas att göra. Det inbegriper att bygga, forma och gjuta materialet så att det får den form som behövs för en riktigt bra produkt. Vår specialitet är vakuumformning och varmformning av plasterna, och på så sätt skapa en måttanpassad produkt utan skarvar.

Skyltar av alla de slag

Vi erbjuder snabb och precis vakuumformning och varmformning av industriglas. Det innebär att vi kan tillverka formgjutna och unika skyltar, bygga kåpor, båtrutor och skydd efter måttbeställning Tack vare vår moderna maskinpark kan du få en produkt som passar precis där den ska vara oavsett om det är på bilen, båten eller i butiken.

Fräsning

Vi på Ferms Plast & Design kan samtidigt passa på att fräsa in företagslogotypen eller andra texter och symboler i den produkt du beställer. Det ger ett varaktigt och professionellt intryck. När det gäller texter skär vi gärna texterna också. Rådfråga oss för bästa resultat.

Kontakta oss

Oavsett om du är ute efter en varmformning eller en vakuumformning, skärning av texter eller platsbyggda utställningsinventarier så ordnar vi det i vår toppmoderna verkstad. Vi skapar hållbara och unika produkter både för privatpersoner och företag. Kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för dig.

okt 18, 2012

Nu kan Vi erbjuda textskärning!